demaio Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Witam! Przymierzam sie do kupna roweru trek/cross do 1500 - 2000 PLN. Wpadl mi w oko polecany tutaj Kands Maestro. Niestety zakup tylko przez internet gdyz nie ma go w sklepach w moim miescie. Moze to glupie pytanie, ale czy dam rade sam zlozyc ten rower i wyregulowac zeby byl gotowy do jazdy? Czy jest do niego mozliwosc podpiecia bagaznika i oswietlenia pozniej? Chcialbym go rowniez uzywac na wyprawy kilkudniowe. Jeszcze myslalem o Kellys Axis lub Kross Evado, ale ten drugi chyba nie zbiera dobrych opinii (Evado 2.0) gdyz podobno ma slabsze komponenty i hamulce tarczowe w nim to nieporozumienie. No i Kands bije je cenowo, wiec moze nie warto przeplacac? Pozdrawiam! Edytowane 6 Lipca 2014 przez demaio
Tadeus Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Da się zamontować. I da się złożyć spokojnie: Ja też pierwsze rowery składałem z zerowymi umiejętnościami technicznymi i jedynie wsparciem artykułów w necie/regulowałem z youtubem.Bagażnik i oświetlenie (jak rozumiem bateryjne) też da się zamontować. Z Kellysów masz bardzo dobre Cliff 60 i 90. Jest jeszcze Unibike Crossfire, Medano Vanity vt3 i Northtec Caledon DB Edytowane 6 Lipca 2014 przez Tadeus
demaio Napisano 6 Lipca 2014 Autor Napisano 6 Lipca 2014 Czesc Tadeus! Dzieki za odpowiedz i linka do filmu. Jednak sklaniam sie ku Kands Maestro (cena). Tamte pozostale rowerki troszke drozsze w okolicach 2000 PLN. Jeszcze przegladajac allegro wpadl mi w oko Ferrini Faster, cena atrakcyjna jak Kandsa i ladnie wyglada. Myslisz ze to dobry rower czy raczej nie bardzo? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4387803905&ars_source=ars&ars_socket_id=16&ars_rule_id=84
Tadeus Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Nie opłaca się ten Ferrini. Dużo gorsza korba, dużo gorsze manetki, słabe przerzutki, gorsza kaseta. Nic specjalnego. Lepsze może tylko siodło
kaeres Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 I każdy Ferrini krzyczy "Ukradnij mnie". Bierz Maestro.
Rekomendowane odpowiedzi