demaio Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Witam! Przymierzam sie do kupna roweru trek/cross do 1500 - 2000 PLN. Wpadl mi w oko polecany tutaj Kands Maestro. Niestety zakup tylko przez internet gdyz nie ma go w sklepach w moim miescie. Moze to glupie pytanie, ale czy dam rade sam zlozyc ten rower i wyregulowac zeby byl gotowy do jazdy? Czy jest do niego mozliwosc podpiecia bagaznika i oswietlenia pozniej? Chcialbym go rowniez uzywac na wyprawy kilkudniowe. Jeszcze myslalem o Kellys Axis lub Kross Evado, ale ten drugi chyba nie zbiera dobrych opinii (Evado 2.0) gdyz podobno ma slabsze komponenty i hamulce tarczowe w nim to nieporozumienie. No i Kands bije je cenowo, wiec moze nie warto przeplacac? Pozdrawiam! Edytowane 6 Lipca 2014 przez demaio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Da się zamontować. I da się złożyć spokojnie: Ja też pierwsze rowery składałem z zerowymi umiejętnościami technicznymi i jedynie wsparciem artykułów w necie/regulowałem z youtubem.Bagażnik i oświetlenie (jak rozumiem bateryjne) też da się zamontować. Z Kellysów masz bardzo dobre Cliff 60 i 90. Jest jeszcze Unibike Crossfire, Medano Vanity vt3 i Northtec Caledon DB Edytowane 6 Lipca 2014 przez Tadeus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demaio Napisano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Czesc Tadeus! Dzieki za odpowiedz i linka do filmu. Jednak sklaniam sie ku Kands Maestro (cena). Tamte pozostale rowerki troszke drozsze w okolicach 2000 PLN. Jeszcze przegladajac allegro wpadl mi w oko Ferrini Faster, cena atrakcyjna jak Kandsa i ladnie wyglada. Myslisz ze to dobry rower czy raczej nie bardzo? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4387803905&ars_source=ars&ars_socket_id=16&ars_rule_id=84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Nie opłaca się ten Ferrini. Dużo gorsza korba, dużo gorsze manetki, słabe przerzutki, gorsza kaseta. Nic specjalnego. Lepsze może tylko siodło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 I każdy Ferrini krzyczy "Ukradnij mnie". Bierz Maestro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi