Skocz do zawartości

[problem] jak to wyciągnąć z głowki ramy?!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam niespotykany problem....podczas regulacji wysokości kiery w kolarzówce do główki ramy wpadł mi ten grzybek (top-cap) ale nie kapsel tylko ta śruba która siedzi w rurze, coś podobnego do tego: http://allegro.pl/conix-gwiazdka-do-sterow-fsa-nowy-1-cal-silver-i4373975298.html  i za cholere nie mogę tego wyciągnąć!!! zagnieździło się w okolicach łączenia widelca i głowki ramy i lipa....co mam zrobić? jest jakaś metoda na to? Proszę o pomoc :(

Napisano

kurde no nie chce się wyciągnąć ustrojstwo.....klej nie ma dobrej powierzchni styku i się odkleja, próbowałem "na wędkę" z małą agrafką i też nic, magnes od góry też nie chce złapać.....a sterówka chyba nie jest przelotowa bo od strony koła nie ma żadnej dziury ;/

jeszcze zapytam czy to cholerstwo może tam po prostu zostać? a ja kupie nową śrubę i tyle....?

a może jest ktoś właścicielem Meridy race 880 i mógłby zerknąć jak ten element wygląda? bo ja szczerze mówiąc nie miałem okazji się przyjrzeć ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...