adammat Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Cześć, pytanie od znajomej, która nie posiada ani Smartphone'a, ani licznika rowerowego. Chciałaby mieć aplikację (stronkę w necie), w którą by na Mapach Google (czy jakichkolwiek innych) zaznaczała przebytą trasę, dorzuciła czas jazdy, a narzędzie liczyłoby na podstawie mapy i czasu średnią prędkość i przebyty dystans. Możecie coś polecić? Ja od siebie poleciłem Endomondo (sam wklepuję dane z licznika, bo w tel. mi za dużo baterii żre ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Navime.pl jest taka możliwość, choć trzeba troszkę pokombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 mi się jeszcze przypomniała stronka bikemap.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Na gpsies.com mozna wyznaczyc trase i wpisac predkosc, pokazuje wtedy czas podrozy. Wiec majac czas mozna wyliczyc predkosc z rownania z jedna niewiadoma albo wpisywac na czuja az sie bedzie zgadzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ja bym jednak proponował znajomej kupić licznik, to wydatek 30-40 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ja bym jednak proponował znajomej kupić licznik, to wydatek 30-40 zł. Fakt, zwłaszcza że dziewczynie raczej nie jest potrzebny jakiś licznik "na wypasie", więc podstawowy model wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.