adammat Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 Cześć, pytanie od znajomej, która nie posiada ani Smartphone'a, ani licznika rowerowego. Chciałaby mieć aplikację (stronkę w necie), w którą by na Mapach Google (czy jakichkolwiek innych) zaznaczała przebytą trasę, dorzuciła czas jazdy, a narzędzie liczyłoby na podstawie mapy i czasu średnią prędkość i przebyty dystans. Możecie coś polecić? Ja od siebie poleciłem Endomondo (sam wklepuję dane z licznika, bo w tel. mi za dużo baterii żre ).
BikoBiko Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 Navime.pl jest taka możliwość, choć trzeba troszkę pokombinować.
adammat Napisano 5 Lipca 2014 Autor Napisano 5 Lipca 2014 mi się jeszcze przypomniała stronka bikemap.net
gof Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 Na gpsies.com mozna wyznaczyc trase i wpisac predkosc, pokazuje wtedy czas podrozy. Wiec majac czas mozna wyliczyc predkosc z rownania z jedna niewiadoma albo wpisywac na czuja az sie bedzie zgadzac.
mapmen Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Ja bym jednak proponował znajomej kupić licznik, to wydatek 30-40 zł.
adammat Napisano 6 Lipca 2014 Autor Napisano 6 Lipca 2014 Ja bym jednak proponował znajomej kupić licznik, to wydatek 30-40 zł. Fakt, zwłaszcza że dziewczynie raczej nie jest potrzebny jakiś licznik "na wypasie", więc podstawowy model wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.