Gość grzegorz Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 Witam. Poszukuje roweru do 500zł może być używany.Szukam coś w stylu Kands stv 700 żeby jazda była przyjemna po szosie i trochę po terenie Co radzicie zrobić z tak małym funduszem?
scrabie Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Cześć, od razu chciałem powiedzieć, że nie jestem doświadczonym rowerzystą i niedawno zacząłem na nowo swoją przygodę z rowerem. Natomiast stałem w podobnej sytuacji i po dowiedzeniu się tego i owego postanowiłem kupić używkę. Kupiłem ktm lifetrack na allegro za 665zł, przy czy stargowałem, że wysyłka ma być za darmo. Według mnie to jedyna szansa na rower dobrej jakości za małe pieniądze. Pamiętaj oczywiścioe, że rower jest używany i prędzej czy później trzeba będzie zainwestować. Ja naprawiłem łożysko w pedale ( koszt 16gr i mój czas) i mam do wymiany środkową zębatkę z przodu. Oczywiście mam zamiar z biegiem czasu inwestować w osprzęt, ale wszystko powoli. Zrobiłem z moim synkiem w foteliku dobrze ponad 100 km, po lasach i drogach i jestem mega zadowolony. Szukaj chłopie i tyle, jak chcesz na PW mogę Ci podlinkować sprzedawcę od którego ja kupiłem rower. PZDR
Pytanie
Gość grzegorz
Witam. Poszukuje roweru do 500zł może być używany.Szukam coś w stylu Kands stv 700 żeby jazda była przyjemna po szosie i trochę po terenie Co radzicie zrobić z tak małym funduszem?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.