Rusty96 Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Witam! Mam do sprzedania rower szosowy Scott Speedster 40 (sezon 2014) kupiony pod koniec marca 2014, rozmiar "L" (56 cm). Rama aluminiowa, karbonowy widelec, osprzęt: Shimano Sora 2014 (bez problemów ze zmianą przełożeń w dolnym chwycie). Rower ma przejechane około 600 kilometrów, od razu zastrzegam że nie jest w stanie idealnym (wszystkie uszkodzenia widać na zdjęciach). Jest to moja 1. szosa - z pewnością dalej bym nim jeździł gdyby nie fakt że rama okazała się odrobinę za mała. Wrażenia po przesiadce z górala są bezcenne - wybór tego Szkota na 1. szosę jest według mnie bardzo dobrą decyzją. W każdym razie: ja byłem zachwycony. Cena wyjściowa: 2700 zł z możliwością negocjacji w granicach zdrowego rozsądku. Link do ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/rower-szosowy-scott-speedster-40-2014-CID767-ID6kcUJ.html Możliwa ZAMIANA na rower o podobnej wartości i rozmiarze 58 (ew. 59).
Rusty96 Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 Witam! Zjeżdżam z ceny do 2450, oczywiście nadal można ze mną negocjować.
Fenthin Napisano 31 Lipca 2014 Napisano 31 Lipca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.