TeDy Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Napisano wczoraj, 17:21 sznib, dnia 11 Lip 2014 - 10:05 PM, napisał: oczywiście te przerwy to, wg. planu, na lody były? Tak, lodów nie mogło zabraknąć Mam wrażenie, że albo macie różne lody na myśli, albo kolega Korwin jest cholernym szczęsciarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zientas Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 lody jakie by nie było to i tak są fajne, jedne chłodzą inne ciśnienie podnoszą i odprężają, Też myślę że jest cholernym szczęściarzem. życzę Ci więcej takich wycieczek, bez względu na rodzaj lodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Korwin nie tylko jest szczęściarzem ale także jest egoistą. Mógłby się podzielić z potrzebującymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zientas Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 też tak myślałem, ale nie chciałem tego pisać, ale po namyśle może po prostu jest nieśmiały. W każdym razie pamiętaj Korwin, my chętnie pojedziemy na lodową wycieczkę, nawet jak to będzie tylko 5 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Panowie uprasza się o zachowanie spokoju w tym temacie A Ci napaleni na lody proponuje podjechać do Freshmarketu, biorąc 3 Magnumy płacicie 9 zł, dobra opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Magnumy to syf, słodkie przeokrutnie i w ogóle be. Na obecne upały najlepsze są: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Eee tam, gałkowe rządzą w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Autor tematu może podziękować dwóm Panom wyżej za zamknięcie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.