Hectoro Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam, poszukuję dobrego, zaufanego serwisu rowerowego w Płocku. Mam do zaplecenia dwa koła oraz montaż całego napędu 3x9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedyBandito Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Młokosem będąc kupowałem szpej i serwisowałem rower w Mili, ale od 15 lat nie mieszkam już w Płocku, więc nie wiem jak to teraz wygląda, widzę tylko, że w innym miejscu są http://dobresklepyrowerowe.pl/sklepy/plock/mila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hectoro Napisano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dzięki na pewno odwiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurekz1978 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 No i co. Znalazłeś? Podziel się info bo mnie też interesuje dobry serwis w Płocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hectoro Napisano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 BikeandSki na Tysiąclecia w budynku gdzie mieści się sklep Bobasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurekz1978 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 No ok. Wiem, że tam jest serwis rowerowy, ale powiedz czy korzystałeś z ich usług? Bo wiesz serwis serwisowi nie równy. Nie mam jakiegoś cuda roweru do naprawy, ale potrzebuję też porady co zamienić, jekiego typu części itp itd. I nie chciałbym, żeby mi wstawili to co amją na sklepie tylko to co trzeba wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hectoro Napisano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Tak korzystalem i chwałę sobie ich prace, w miarę tania wymiana poszczególnych części i naprawdę uczciwe wykonanie, w najbliższym czasie wymienię tam całe tylne koło więc mogę zdać potem relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurekz1978 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 No to dzięki za odpowiedź. Ja ma stary rower Romet Arkus tak z 6 lat chyba ma ale mało jeżdżony. W sumie to podejrzewam, że ram tylko zostanie i stery a koła, przerzutki, suport itp osprzęt do wymiany. Dlatego pytałem. Dzięki za odpowiedź. I zdaj relację jak będziesz po serwisie. Ja jak skorzystam to też zdam, choć to potrwa bo rower mam drugi a tego starego szkoda mi ot tak wyrzucić bo ram wygląda prawie jak nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.