WojtekWwa Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Hej, W dniu 03.07.2014 z klatki schodowej w wieżowcu przy ulicy Meksykańskiej 3 na Saskiej Kępie został skradziony nowiutki rower firmy Matt, model Nomad. Rower w kolorze czarnym z szarymi i fioletowymi elementami. Do roweru zamontowany uchwyt na koszyk przy kierownicy, bagażnik nad tylnym kołem, fabryczne światło przednie, amortyzator przedni. Rower kupiony w czerwcu więc stan idealny, bez znamion zużycia. Jeśli ktokolwiek zauważy podobny rower na ulicy / komisie / aukcji / giełdzie prosimy o kontakt pod numerem 609 929 799. Osobę, która pomoże oczywiście wynagrodzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Znowu kradzież, znowu Warszawa, znowu Praga Południe. To mi pachnie jakąś szajką. Ciekawe czy rower znowu był przypiety linką? Mając takie miejsce garażowania to ja bym użył długiego łańcucha z pancerną kłódką i dobrego U-locka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 To jest bardzo smutne, ale te wszystkie ukradzione rowery są zapięte czymś, co złodziej szybciej przecina, niż ja otworzę kluczem. Rozpowiadajcie wszystkim, że linki to ściema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechanizm Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 coś takiego znalazłem przed chwilą: http://www.policja.waw.pl/portal/pl/1/30087/Dwa_rowery_w_dwa_tygodnie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A jeszcze lepsze jest tu - http://www.policja.waw.pl/portal/pl/1/30038/Zatrzymany_za_kradzieze_12_rowerow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechanizm Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Tak, ten wątek też już widziałem - pozostaje liczyć na to, że to załoganci jakichś większych grup i uda się te grupy rozbić. W pierwszym przypadku to Saska (oczywiście nie należy wiązać miejsca zamieszkania złodzieja z miejscem kradzieży rowerów), ale np. rower autora wątku zakoszony właśnie na Saskiej, moje dwa - też Praga-Południe, w sumie rzut beretem... Ciągle liczę na to, że ci parszywcy będą mieli zepsute wakacje, bo póki co to w moim przypadku zapowiada się smutny lipiec i sierpień bez jednośladów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi