barf Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Witam Nowe hamulce i mam problem z odpowietrzaniem, wszystko zgodnie z instrukcją bąbelki powietrzapoczątkowo wychodzą potem nic a klamka miękka, probowalem już 3razy a klamka bez zmian można ja wcisnąć aż dotknie kierownicy. /Odpowietrzam bo skracałem przewód. Wczesniej miałem BR/BL395 i były sztywniejsze. Klocki żywiczne tarcza180mm i jak na razie bez szału praktycznie nie ma różnicy w hamowaniu. Co dalej z tym fantem. Prośniej w aucie odpowietrzyć Cytuj
barf Napisano 4 Lipca 2014 Autor Napisano 4 Lipca 2014 Witam Nowe hamulce i mam problem z odpowietrzaniem, wszystko zgodnie z instrukcją bąbelki powietrzapoczątkowo wychodzą potem nic a klamka miękka, probowalem już 3razy a klamka bez zmian można ja wcisnąć aż dotknie kierownicy. /Odpowietrzam bo skracałem przewód. Wczesniej miałem BR/BL395 i były sztywniejsze. Klocki żywiczne tarcza180mm i jak na razie bez szału praktycznie nie ma różnicy w hamowaniu. Co dalej z tym fantem. Prośniej w aucie odpowietrzyć Dodam dziś zamontowałem lewy zestaw i działa perfekt żadnych problemów z odpowietrzaniem, co zauważyłem porownując dzialanie prawa klamka generuje stuki i bez kontaktu ze sprzedawcą zapewne się nie obejdzie. Widzę że nikt nie miał takiego problemu? Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 4 Lipca 2014 Mod Team Napisano 4 Lipca 2014 Niektóre klamki deore także stukają ... ale uszkodzenia wykluczyć sie nie da. Cytuj
barf Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 Klamka wymieniona na nową i problem z głowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi