barf Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam Nowe hamulce i mam problem z odpowietrzaniem, wszystko zgodnie z instrukcją bąbelki powietrzapoczątkowo wychodzą potem nic a klamka miękka, probowalem już 3razy a klamka bez zmian można ja wcisnąć aż dotknie kierownicy. /Odpowietrzam bo skracałem przewód. Wczesniej miałem BR/BL395 i były sztywniejsze. Klocki żywiczne tarcza180mm i jak na razie bez szału praktycznie nie ma różnicy w hamowaniu. Co dalej z tym fantem. Prośniej w aucie odpowietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barf Napisano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam Nowe hamulce i mam problem z odpowietrzaniem, wszystko zgodnie z instrukcją bąbelki powietrzapoczątkowo wychodzą potem nic a klamka miękka, probowalem już 3razy a klamka bez zmian można ja wcisnąć aż dotknie kierownicy. /Odpowietrzam bo skracałem przewód. Wczesniej miałem BR/BL395 i były sztywniejsze. Klocki żywiczne tarcza180mm i jak na razie bez szału praktycznie nie ma różnicy w hamowaniu. Co dalej z tym fantem. Prośniej w aucie odpowietrzyć Dodam dziś zamontowałem lewy zestaw i działa perfekt żadnych problemów z odpowietrzaniem, co zauważyłem porownując dzialanie prawa klamka generuje stuki i bez kontaktu ze sprzedawcą zapewne się nie obejdzie. Widzę że nikt nie miał takiego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Niektóre klamki deore także stukają ... ale uszkodzenia wykluczyć sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barf Napisano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Klamka wymieniona na nową i problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi