lesny7 Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich! To jest mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość. Potrzebuję oddać koło do centrowania i chciałbym dowiedzieć się gdzie jest jakiś konkretny serwis w Krakowie. Posiadam rower Cube Attention i po pierwszym serwisie (ten po 300 km) tylne koło zostalo przeciągnięte na lewą stronę. Nie chce tego reklamować, bo sezon jest w pełni, no i po ostatniej wizycie jestem pełen obaw co do profesjonalizmu tego serwisu. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankierownik Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Na myśl przychodzą mi te 3 miejsca: inż. Szprycha, Cyklocentrum, Piotr(Velotech) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesny7 Napisano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dzięki za info. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.