RafalxM Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 uprzejmie donoszę że: - nie mogę dodać nowego roweru do garażu, nie widzę nigdzie linka 'dodaj rower' mój błąd, szukałem tego w profilu, jest na górze w zakładce 'Garaż' - nie widzę zakładki reputacja - miejsca gdzie było widać kto i w jakim poście dał mi + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Przecież jest z lewej. Inna sprawa, że nie ładuje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 jest ale się nie ładuje...można i tak u mnie nie ma i nie wiem czy się ładuje, po prostu tego nie widzę , było i nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Podłączam się - to kolejna przebudowa reputacji czy znikła na dobre? BTW, ja wiem że język to twór żywy i się rozwija, ale "funkcjonalności" nie ścierpię nawet po 14 piwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 z nieutulonym żalem spieszę przeprosić za użycie liczby mnogiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Uprzejmie,aczkolwiek ze wstrętem donoszę że nie chcę wiedzieć czy ktoś przyznał mi jakis punkt czy nie.Jak tak to udam się na wryjbuka czy jakąś klasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 7 Lipca 2014 Root Admin Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 zakładka ukryta z powodu lekkich problemów technicznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 długo tak będziemy trwać w niepewności ? włączcie toto, będzie wspanialej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 16 Lipca 2014 Root Admin Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ale jakiej niepewności..? przecież napisałem, że jest ukryta z powodu problemów technicznych.Nie chcę tutaj opisywać dlaczego i jakiej natury są to problemy. Jedno jest pewne - da się bez tego żyć, a większość nie miała pojęcia o istnieniu takiej funkcjonalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ja miałem...no cóż IPB jak widać nie jest łatwe w prowadzeniu trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 16 Lipca 2014 Root Admin Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 być może w przyszłości uda się to ruszyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 mam nadzieje że wróci możliwość podglądu kto dał plusika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.