pavlitto Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 siema. jako ze w moich oponach prawie starł się bieżnik (ach, szaleństwa) prosze, podajcie mi (marka i model) jakie moge kupić w miarę dobre opony do 50 zł / szt. przeznaczenie to jazda miejska i lekki teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 najodpowiedniejsze beda chyba semi-slicki. uzywalem fabrycznych opon z salamandra - Kenda Kobra. na asfalcie mialy bardzo niskie opory, na ubitych lesnych sciezkach zachowywaly sie poprawnie, na luznym terenie nie bylo mowy o kontrolowanej jezdzie, ale czego mozna od nich wymagac. Jezeli nie bedziesz hamowal z piskiem to wytrzymaja calkiem sporo. sa lekkie i tanie. na allegro dostaniesz za 25 zloty. http://allegro.pl/item112560196_opona_26_x...lekka_nowa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spider2000 Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Continental Double Fighter powinna spełnić Twoje oczekiwania. Wersję drutową można kupić w granicy 50zł. PS. to także ejst semi-slick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 zastanow sie czy chcesz tyle wydac na opony do roweru... slabego. do normalnej jazdy nie potrzebne sa super opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabo Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Niezłe są Maxxis Wormdrive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysak Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Mogę Ci polecić te: Continental Escape/ Escape Pro Explorer / Explorer Pro / Irc Mythos 2 / I były jeszcze dobre opony firmy Panaracer. Bodajże model Fire, ale nie dam głowy. Ja mam Explorer PRO. Udało mi się je wyrwać za 45zł/szt i to od Marka Konwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.