szczurozor Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Szukam dla mojej dziewczyny lampki na dynamo przedniej takiej żeby dobrze oświetlała drogę po zmierzchu (jeździ głównie miasto,często park,ale zdarza się trochę lasu). Rower trekking, corratec sunset. http://www.bazarek.pl/produkt/2065246/rower-corratec-sunset-gent-rozmiar-480.html Mile widziane dodatkowe wyjście USB (do ładowania smartfona w podróży) oraz światło postojowe. Dziękuję z góry za konstruktywne odpowiedzi
dziobolek Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 ...Mile widziane dodatkowe wyjście USB (do ładowania smartfona w podróży) oraz światło postojowe... Do 300zł i z powyższymi bajerami, to chyba tylko AXA Luxx 70 Plus Steady Auto, lub jej słabszą siostrę AXA Nano 50 Plus Steady Auto. Natomiast jeśli jesteś w stanie trochę podnieść poprzeczkę, to polecam B+M Luxos U. Jeśli ładowanie USB nie jest priorytetowe, to poza powyżej polecanymi warto jeszcze zerknąć na: - Hermans H-One S - B+M Luxos B - B+M Lumotec IQ Cyo T - Philips Safe Ride
zekker Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 B+M Lumotec IQ Cyo TZ tych to warto przyjrzeć się modelom Premium R. Więcej światła i lepiej rozłożonego.
szczurozor Napisano 7 Lipca 2014 Autor Napisano 7 Lipca 2014 Dzięki wszystkim za porady, spróbuję dozbierać do B&M Luxos U
Tom3k88 Napisano 17 Sierpnia 2014 Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja od roku używam AXA 70luxx plus i daje radę. W mieście rewelka, na wałach ludzie uciekaja, bo myśla, że jakiś skuter jedzie. Na ulicy w całkowitej ciemności też w porzadku, tak do 25km/h jeszcze da się dziurę odpowiednio wcześnie zauważyć. Ładowarki użyłem może dwa razy, działa, fajny bajer. Nie widziałem B&M, ale AXA jak za swoja cenę jest jak najbardziej w porzadku.
szczurozor Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja od roku używam AXA 70luxx plus Czy mówimy o tej lampce? http://www.rowerystylowe.pl/p-3434/lampka-przednia-axa-luxx-70-usb
szczurozor Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Napisano 21 Sierpnia 2014 Zamówiona w sklepie w Poznaniu za około 280zł Dzięki za pomoc wszystkim.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.