stypa Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Witam, posiadam roweryk KELLYS OXYGEN 2009 z amorkiem RST GILA...Raczej mozna powiedzieć wyrobem amortyzatoropodobnym Powoli odkładam sobie drobniaki na jakiś nowy amortyzator. Trochę się orientowałem w temacie i z tego co zauważyłem to jest obecnie problem z zakupem amorka pod V-brake. Czy możecie mi polecić jakiś fajny i za rozsądne pieniądze amorek? Mój budżet to około 400-500 zł... Czy za te pieniądze w ogóle kupię amorka który będzie amorkiem a nie produktem który tak tylko wygląda ? Ważę 75 kg Roweru używam jako moje hobby. Nie ścigam się, nie jeżdżę na bardzo wymagającym terenie. Raczej polne drogi i trochę lasu. Podpowiedzcie mi czy warto "pchać" się za tą kasę w amortyzator czy lepiej sobie zakupić "sztywniaka". Więcej niż 500 zł nie chciałbym wydawać bo jak widzicie sami rower też nie powala na kolana Cytuj
zielonyboy Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 Witaj, tu masz propozycje odnośnie nowych do 500 zł: http://allegro.pl/nowy-amortyzator-rst-omega-rl-1-1-8-manetka-i4310245886.html http://allegro.pl/sr-suntour-raidon-l-o-100mm-new-design-super-i4348841258.html Jeżeli nie chcesz pakować kupy kasy a chcesz mieć coś co nie jest atrapą ale chcesz mieć nowy to coś z tego, z czego ten raidon jest tańszy a też spełnia swoje zadanie całkiem dobrze jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny, a rst też jest całkiem fajną propozycją lecz no za całość kasy przeznaczonej + musiał byś dołożyć kilka zł na przesyłkę, ale też powinieneś być zadowolony, to nie są te stare rst o których mówili radziecki sprzęt terenowy, to działa i nawet całkiem dobrze, a co do roweru to każdy jeździ na tym co ma , kilka rzeczy w nim wymienisz w tym amor i się możesz zdziwić to co masz to dobra baza do zrobienia przyjemnego i wygodnego roweru zarówno na pola jak i las i ścieżki rowerowe poza tym to nie rower zapodaje ale noga narzuca tępo , możesz jeszcze popatrzeć za używanymi amorkami ale z tym to sam jak wiesz pewnie różnie lecz no można wyrwać ciekawe za przyzwoite pieniądze Pozdro rower Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi