sseebbaa1 Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Szukam jasnych i szerokich opon do roweru miejskiego. Rower seryjnie ma zamontowane czarne opony o rozmiarze 50-622, ale ja chciałbym "stuningować" rower i założyć jasne opony. Jest to świeżo zakupiony Batavus Diva Plus Style LTD z ładną ciemnozieloną ramą, do której lepiej będą pasowały właśnie jasne opony i jasne dodatki. (kwestie wizualne są w tym momencie najważniejsze - rower ma podobać się żonie hehe) Bez problemu mogłem znaleźć jasne opony, lecz co najwyżej w takim samym rozmiarze czyli 50-622 (28x2.00). Schwalbe bowiem robi opony w takim rozmiarze (Big Apple, Big Ben), ale niestety jest to największa dostępna szerokość. Cały czas mówię o oponach w jasnym kolorze. Ja natomiast rozważam założenie trochę szerszych opon, a mianowicie 55-622 (28x2.15), lecz nie mogę takich znaleźć. Może ktoś pomoże ze znalezieniem innych producentów opon, którzy proponują JASNE (kremowe, beżowe) opony na obręcz 622 i szersze niż 50 (2.00)?
michalRE Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 A coś z 29" szukałeś? Tam masz wiekszy wybór. Rozmiary sie zgadzają dla rozwiania wątpliwości
Mod Team Maniak Napisano 1 Lipca 2014 Mod Team Napisano 1 Lipca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.