Deryk Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Cześć, W dniu 30.06.2014 z klatki schodowej na ulicy Bernardyńska 5 na Warszawskiej Sadybie, został skradziony rower TREK 3500 z 2012 roku. Rower w kolorze czarnym z zielonymi wzorami i napisami. Do roweru zamontowane były rogi na kierownicy oraz mała sakiewka pod siodłem. Numer seryjny roweru to: WTU269L1711H Link: http://www.bikemultisport.pl/product-pol-1115689--Rower-TREK-3500-2013.html Niestety nie posiadam własnych zdjęć. Prośba do wszystkich o zwrócenie uwagi na ulicach, aukcjach itp. Mój numer 790822037 lub kontakt na policję. Osobę które pomoże, oczywiście wynagrodze. Mam również pytanie do osób, które mają wiedzę gdzie są bazarki na których ktoś mógłby sprzedawać używane rowery? Jutro będę miał nagranie z monitoringu, więc je umieszcze i podam linka. Mam nadzieje że to coś pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Malowanie dość charakterystyczne więc rower będzie dość dobrze rozpoznawalny. Detale typu rogi czy torebka są powszechne. Co innego gdybyś zamontował lemondkę to wówczas rower od razu by się rzucał w oczy. Tak czy inaczej twój rower zapisałem w pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deryk Napisano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deryk Napisano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) usunięte Edytowane 2 Lipca 2014 przez Deryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Chyba sobie kpisz. Przecież z tego zdjęcia kompletnie nic nie można wywnioskować. Wywal to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi