Skocz do zawartości

Stuki i skrzypienie wydobywające się z okolic suportu .

GigantCFC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam . Zarejestrowałem się na tym forum z nadzieją że rozwiążę problem mojego roweru . Otóż kupiłem Go na allegro i miał być przygotowany do sezonu . Jak się okazało tak nie było gdyż wydobywa się z Niego hałaśliwy odgłos (takie skrzypienie ) oraz przy pedałowaniu od czasu do czasu takie stukanie .  Razem z moim ojcem szukaliśmy przyczyn . Sprawdzalismy siodełko , wymieniliśmy pedała na nowe oraz rozkręciliśmy dzisiaj nawet suport . W środku łozyska luźne i wyleciały to je wyczyscilismy i zalozylismy jeszcze raz na tabocie . W środku tam gdzie jest suport tez dokladnie wytarlismy zanieczyszczenia (piach itp ) . Mysleliśmy że w końcu pozbyliśmy się tego chałasu ale niestety :/ Dalej to samo . Straciliśmy tylko nerwy no i pieniadze bo musiałem zakupić specjalne klucze do odkrecania calego suportu .  Chciałem Wam przesłać filmik który by Wam mniejwięcej ukazał to skrzypienie i stukanie ale to w następnym poście bo muszę Go nagrać i wysłać na youtube . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...