deschek Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 Czy jezdzac szosowkami ubieracie razaco czy tez w kolory stonowane? Ja musze powiedziec, ze odkad jezdze na pomaranczowo kierowcy podchodza do mnie z prawidziwym respektem, ostatnio zdarzylo mi sie nawet, ze gosc jadacy z laweta (na rosyjskich rejestracjach) minal mnie drugim pasem, szok. Ubierajcie sie w jaskrawe kolory :030:
prawie jak premier Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 Nie przepadam za bardzo ostrymi kolorami, niedlugo kupuje nowa koszulke i bedzie to tez niezbyt jaskrawy northwave.
bikerman Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 Co do kolorów ciuchów jakoś nie obaczyłem spechalnej róznicy...mam kilka bluz i koszulek w różnych kolorach i kierowcy za każdym razem reagują na mnei tak samo
epafras Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 Ubierajcie sie w jaskrawe kolory :030: w sumiejak jeżdże w pomarańczowej koszulce to ludzie jakoś inaczej na mnie patrzą a jak jade w taiej bardziej stonowanej niebieskiej to już mniej zwracają uwage wiec chyba częściej bede zakładał pomarańcz
deschek Napisano 27 Czerwca 2006 Autor Napisano 27 Czerwca 2006 bikerman, jestesmy w dziale rowerow szosowych, w Twoim profilu widze: Amstaf, mam wrazenie, ze nie jest to rower szosowy? prawie jak premier, sprobuj czegos jaskrawego, ja bylem po prostu w szoku
prawie jak premier Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 Kiepsko sie czuje w takich ostrych kolorkach, chyba jednak kupie northwavea heart, albo takiego czerwonego (niezbyt ostro) z sylwetka szosowca. No chyba ze znajde cos jaskrawego z fajnym wzorkiem, ktory bedzie podobal sie mnie i plci przecinej I tak wygladam calkiem pr0 i jakos mnie tam wymijaja, to raczej kwestia kultury kierowcy.
karolaq Napisano 28 Czerwca 2006 Napisano 28 Czerwca 2006 Mam czerwona wisienkę,kucyk i piersi,więc zakładam stonowane koszulki i tak się wyrózniam to taki żarcik a tak serio,to moja koszulka jest błękitno-biała i tez ją zawsze widać.
prawie jak premier Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 Obejrzalem te northwavy na sobie i wygladam w tym nie rewelacyjnie, co potwierdzily dwie Asie Chyba kupie jednak cos dajacego po oczach na przyklad to http://allegro.pl/item111207609_shimano_ko...rozml_zolt.html jak znajde gdzies w Warszawie.
Blizzard Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 Ja niestety nie mam porównania Jade tylko w jaskrawej koszulce bo innej nie mam http://img78.imageshack.us/my.php?image=pedrosek3uc.jpg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.