deschek Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Czy jezdzac szosowkami ubieracie razaco czy tez w kolory stonowane? Ja musze powiedziec, ze odkad jezdze na pomaranczowo kierowcy podchodza do mnie z prawidziwym respektem, ostatnio zdarzylo mi sie nawet, ze gosc jadacy z laweta (na rosyjskich rejestracjach) minal mnie drugim pasem, szok. Ubierajcie sie w jaskrawe kolory :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Nie przepadam za bardzo ostrymi kolorami, niedlugo kupuje nowa koszulke i bedzie to tez niezbyt jaskrawy northwave. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Co do kolorów ciuchów jakoś nie obaczyłem spechalnej róznicy...mam kilka bluz i koszulek w różnych kolorach i kierowcy za każdym razem reagują na mnei tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ubierajcie sie w jaskrawe kolory :030: w sumiejak jeżdże w pomarańczowej koszulce to ludzie jakoś inaczej na mnie patrzą a jak jade w taiej bardziej stonowanej niebieskiej to już mniej zwracają uwage wiec chyba częściej bede zakładał pomarańcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deschek Napisano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 bikerman, jestesmy w dziale rowerow szosowych, w Twoim profilu widze: Amstaf, mam wrazenie, ze nie jest to rower szosowy? prawie jak premier, sprobuj czegos jaskrawego, ja bylem po prostu w szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Kiepsko sie czuje w takich ostrych kolorkach, chyba jednak kupie northwavea heart, albo takiego czerwonego (niezbyt ostro) z sylwetka szosowca. No chyba ze znajde cos jaskrawego z fajnym wzorkiem, ktory bedzie podobal sie mnie i plci przecinej I tak wygladam calkiem pr0 i jakos mnie tam wymijaja, to raczej kwestia kultury kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mam czerwona wisienkę,kucyk i piersi,więc zakładam stonowane koszulki i tak się wyrózniam to taki żarcik a tak serio,to moja koszulka jest błękitno-biała i tez ją zawsze widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Obejrzalem te northwavy na sobie i wygladam w tym nie rewelacyjnie, co potwierdzily dwie Asie Chyba kupie jednak cos dajacego po oczach na przyklad to http://allegro.pl/item111207609_shimano_ko...rozml_zolt.html jak znajde gdzies w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Ja niestety nie mam porównania Jade tylko w jaskrawej koszulce bo innej nie mam http://img78.imageshack.us/my.php?image=pedrosek3uc.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.