Beder Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam, Polecam wszystkim poszukującym inspiracji w województwie mazowieckim: http://www.kolejowskaz.pl/ Dużo ciekawych inspiracji. Miłego rowerowania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuego Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Link nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beder Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam, Polecam wszystkim poszukującym inspiracji w województwie mazowieckim: http://www.kolejowskaz.pl/ Dużo ciekawych inspiracji. Miłego rowerowania ! Zamieszam ponownie. Tym razem już powinien działać poprawnie: http://www.kolejowskaz.pl Pozdrawiam, Ł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esterkaa Napisano 16 Października 2014 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 ja Polecam do jazdy rowerem okolice Grodziska Mazowieckiego - spokojnie, dobre drogi, ładne widoczki. Można trafić w całkiem ciekawe i zaskakujące meijsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolkarz1 Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim i śmiało mogę polecić okolice do jazdy zarówno szosowej jak i MTB. Dojazd z Warszawy jest przyjemny przez białołękę (Modlińska) dalej jabłonna. Ładna droga, pobocze dla rowerzystów, tylko trzeba uważać na kierowców bo lubią tam depnąć na gaz. W ładną pogodę polecam odwiedzić Zalew Zegrzyński/Tamę w Dębę, oraz okolice kampinosu. Zachód słabiej zwiedzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Może ktoś wie jak przyjemnie, i przyjemnie to słowo kluczowe, dojechać z Konstancina -Jeziorny do Piaseczna /w okolice Auchana/ Nie chodzi o krajową 721 /min ulice Piaseczyńska, Pułaskiego/, która jest ochydna i niebezpieczna - wąska, fatalne pobocza, duża liczba TIR-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawomir00zielonka Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Witam, Polecam wszystkim poszukującym inspiracji w województwie mazowieckim: http://www.kolejowskaz.pl/ Dużo ciekawych inspiracji. Miłego rowerowania ! Wschodnia część Warszawy: poligon Rembertów / Zielonka / Wesoła http://gdzienarower.blox.pl/2012/04/POLIGON-REMBERTOWSKI-wielka-petla.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beder Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Wschodnia część właśnie mnie interesuje. Czekam już na jakieś cieplejsze dni. Dziękuję za linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawomir00zielonka Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Nie czekaj. Wczoraj była do południa pogoda +1/-1 więc 10 min pruszy, 5min i nie ma śladu po śniegu, ale nieciekawie to wyglądało. Ale od 13:00 do 17:00 ostre słońce i niebieskie bezchmurne niebo, i niewyczuwalny w jeżdzie mrozek. Nie czekaj bo: - drogi, przesieki i ścieżki są zamarźnięte czyli przejezdne- łatwość obserwowania zwierzyny: osobiście przywitałem się z lisem, dużym stadem danieli i kilkoma mniejszymi zgrupowaniami sarenek - dostępność terenów niedostępnych przez większą część rokuSerio, poligon w Rembertowie charakteryzuje się trudnym terenem podmokłym. W drugiej połowie czerwca jeśli jest słoneczny da się wyjechać w trasę. Wcześniej niebardzo, bo albo stoi woda, albo zapadasz się po obręcz. A w sezonie letnim trzeba też odczekać kilka dni po burzy / deszczu.Jednak bardzo polecam bo teren poligonu jest dziewiczy, mało eksplorowany, i można znaleźć fanty i bez obaw, w większości nie jest wykorzystywany.W razie czego jako miejscowy (Zielonka) polecam na początek trasy śladami bunkrów.Jednyny minus to słabe oznakowanie terenu. Można się "zgubić" wczoraj jadąc na czuja - zatoczyłem wielkie koło i bezcenne widzieć moją minę gdy dojeżdzając do skrzyżowania odkryłem, mój bieżnik już śnieg znaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PiotrKorus Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Może ktoś wie jak przyjemnie, i przyjemnie to słowo kluczowe, dojechać z Konstancina -Jeziorny do Piaseczna /w okolice Auchana/ Nie chodzi o krajową 721 /min ulice Piaseczyńska, Pułaskiego/, która jest ochydna i niebezpieczna - wąska, fatalne pobocza, duża liczba TIR-ów. Chyliczkowską. Na caly dystans 6 km wyprzedz cie z 20 aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Chyliczkowska nie dowiezie mnie do ul. Warszawskiej w Konstancinie - którą potem chcę jechać na północ do Warszawy. Chyliczkowska to tylko kawałek trasy, o którą mi chodzi. W samym Konstancinie już można pojechać przyjemniej, ale niestety nawet 100m po trasie, którą opisałam wyżej to ryzyko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.