Fenoloftaleina Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Cześć wszystkim! Czy ktoś z woj. mazowieckiego miałby ochotę na tygodniową wyprawę wzdłuż wybrzeża Bałtyku? Planowany start: 16.07. Dzienny dystans 50-70km. Kierunek: Świnoujście--> Hel. Nocleg: pole namiotowe/kwatery. Mam na razie jedną osobę na 100% pewną, byłoby super gdyby udało się zebrać grupę 4-6 osobową. Więcej informacji: czerwona.zielona92@gmail.com Zapraszam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniagsm Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Hej, jeśli chęci są nadal i jesteście w stanie zmienic termin na 20-26 lipca to możemy się zgrać. U nas tylko powyższy termin wchodzi w grę z uwagi na obowiązki w pracy. Tu mój post: http://www.forumrowerowe.org/topic/165265-wyprawa-polskie-wybrzeze-baltyku-20-26-lipca-2014r/ Pzdr agm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort3n Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Odezwijcie się jak coś, jestem z łeby i mogę Wam kawałek potowarzyszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.