wojti99 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hej! Wypatrzyłem w komisie zadbaną szosówkę za 350 zł. Trochę już nią pojeździłem (maksymalna prędkość jaką rozwinąłem to 37 km/h) i nabrałem ochoty na ulepszenie mojej maszyny. Co o tym sądzicie? Ja niestety nie jestem obeznany w tym temacie, a chciałbym wciągnąć się w temat. Co wymienić, zdemontować, zamontować, kupić? Pozdrawiam! P.S. Jutro dodam więcej zdjęć w lepszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 To bardziej turystyk niż klasyczna szosówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojti99 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 A da się ją "przerobić" na szosówkę czy coś w tym stylu? Czyli kolarzem nie zostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Na początek zdejmij te dymano, błotniki, bagażnik.. paskudnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojti99 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Tak myślałem A co z oponami, im cieńsze tym lepsze? Teraz nie są dość cienkie z bieżnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 A ile rower waży obecnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojti99 Napisano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Szczerze mówiąc nie wiem. Zważyć normalną wagą, czy macie jakieś szatańskie sposoby? Zdjąłem niepotrzebne rzeczy z roweru. Później wrzucę zdjęcia. Tak się prezentuje bez zbędnych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Te dynamo pasuje tam jak świni homonto... I te kapcie, szerokie jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bagins Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Prosty sposób na zważenie - stań na wadze, zanotuj swoją wagę, następnie weź rower w rękę i stań znowu na wagę. Wyniki odejmij. W ten sposób masz wagę roweru domowym sposobem Rower prezentuje się o wiele lepiej niż w pierwszym poście. Ja bym jescze wymienił owijkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.