Frycu963 Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Witam, mam koolejne pytanie, kupiłem nowe mantetki shimano SY20 do starej szosówki z przerzutką shimano sis. Ale po próbie regulacji przerzutki stwierdziłem że wyregulowć się nie da Niewiem co jest nie tak regulowałem linką,srubami i nic, dalej połowa biegów od 4-7 nie działa, skaczą i nieda się tego ustawić. Nwm czy winka złej przerzutki a jeżeli tak to jaką muszę do tych manetek kupić ?
Mod Team Puklus Napisano 30 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 30 Czerwca 2014 A te manetki to mają indeksacje ?
Garlock Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Ta do tylnej przerzutki ma, ta do przedniej nie.
Jankoturysta Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 No niestety hak prosty. Wygląda to mniej więcej tak że np.mam na 1 i coraz niżej to coraz bardziej przerzutka gorzej działa , np jak mam na 7 a, wrzucam na 6 to tak jak by chciało wejść na 5,5 zębatki i potem skacze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.