bartosz9993 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Witam. Od pewnego czasu mam problem z moim amortyzatorem. Dziala on tylko do miejsca ktore zaznaczyłem na zdjeciu. Czym to moze byc spowodowane? Amortyzator ma rok i nie byl uzywany w jakichs specjalnie ekstremalnych warunkach. http://zapodaj.net/3...8f2b26.jpg.html Edytowane 30 Czerwca 2014 przez bartosz9993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 30 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Możliwe, że olej z tłumika przedostał się do dolnych goleni i ogranicza skok. Blokada działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz9993 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Blokada mi w nim nie dziala juz od dluzszego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No to co Kuba napisał jest bardzo mocno prawdopodobne. Trzeba rozebrać i zrobić serwis. 100zł jak nic za ta wezmą ... Temat przeniosłem tam gdzie być powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi