Tooreck Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 już prawie że zdecydowałem sie i niemal kupiłem te obręcze: http://www.allegro.pl/item112281935_obrecz...wyprzedaz_.html siedze teraz nad klawiaturą i targają mną ostatnie wątpliwości czy aby na pewno dobrze robie i w głowie mam tysiące sprzecznych myśli (a wśród nich jedna - ALEXRIMS- WSZYSCY POLECAJĄ ALEXRIMS !! :035: ). Bardzo prosze o ostateczne zniechęcenie mnie do tych obręczy (wpisy że kumplowi sie pokrzywiła, popękała, miał przez nią wypadek itp mile widziane...) opisy że są w porządku i super też będa brane pod uwagę przy podjęciu ostatecznej decyzji ewentualnie jakieś inne propozycje- zaznaczam jednak że kwota 60 zł to max ile moge dać za sztukę. pozdrawiam PS. co sądzicie o obręczach Accenta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 no i w końcu kupiłem inne obręcze... te ALEXRIMS tak mi po głowie chodziło że zapodałem sobie alexrims td16 ciut droższe ale podobno lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.