jhmp Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam! Mam pewne pytanie dotyczące wyboru roweru. Otórz planuję kupić nową maszynę za ok. 2000zł ale nie bardzo wiem jaką (a dokładniej chodzi mi o to z jakimi hamulcami i jakim osprzętem) W serwisie Allegro.pl znalazłem dwa rowery Meridy, oba są dosyć podobne ale nie wiem który wybrać. A może jakiś inny? Zależy mi na tym ale hamulce oraz osprzet były dobre i wytrzymały dłuższy okres czynnej ekspoatacji. Nie bardzo wiem jakie hamulce wybrać. Sorry zapomniałem o tych linkach #1 Allegro.pl #2 Allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder85 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 A ja na serwisie allegro znalazłem kilkaset jak nie powiesz o które Ci chodzi to ciężko będzie pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 fajnie by bylo jakbys podal linka podajac ze zauwazyles 2 a nie wiesz ktory lepszy?a jak juz chcesz zeby ktos ci cos podrzucil to okresl sie nowe/uzywka, przeznaczenie, jakies charakterystyczne rzeczy cechy ktore musi rower posiadac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jhmp Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Chodzi mi o rowery MTB bardziej do jazdy po szosie ale często lubię gdzieś pojechać w las, niekiedy próbuje down hill. Wolał bym aby rower był nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.