robertrobert1 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 No właśnie ...jak to zrobić? Jaki program ku temu służy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noculak Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale do tego nie potrzeba żadnego programu. Wystarczy na stronie danego treningu wejść w więcej opcji -> eksportuj i wybrać czy chce się plik w formacie tcx, czy gpx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 To dobra. Do zapisu nie potrzeba. Moj błąd. Ale potrzebny jest odpowiedni program do odczytu. Więc to jest pytanie...jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 GPX Editor (darmowy) albo... Google Earth. Dwa z brzegu z których ja korzystam. Na pewno jest ich sporo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.