Terrorista Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Siemka , nadeszły wakacje pora zacząć więcej trenować itd . Szukam osoby która mieszka w okolicach Wrześni koło Poznania . Lubię trasy leśne lub szosowe , jakieś tory itd , długośći tras od około 20km do 60km. Moja kondycja średnio/dobra . Jeżdżę z prędkością 25km/h do 32km/h . Mam 16 lat jeśli komuś nie przeszkadza taki wiek , mogę jeździć nawet z ludźmi do ok.30 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chwast1 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 siema Jeździesz szosą czy mtb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrorista Napisano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 To i to , ostatnio nawet więcej szosa niż mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maccccc Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 .... a my . po 40 -stce , też może gdzieś ,,depniemy '' ? - jakieś sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrorista Napisano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Tak w sumie to można , lecz mam tera dość duży problem z amortyzatorem manitou r7 pro , gwint od dolnego tłumika zerwał się , dałem do przegiwnotwania i jest ok , tera go muszę poskładać , Poznań - serwis nie chcieli się podjąć serwisowania , w ogóle szkoda gadać , gość po 50+ , zajmuje się tylko amorkami monitu r7 pro i nie umie rozróżnić dolnego tłumika od górnego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrorista Napisano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 .... a my . po 40 -stce , też może gdzieś ,,depniemy '' ? - jakieś sugestie ? Dobra , rower zrobiony , jak coś to proszę podać namiary . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.