Wichura Napisano 28 Czerwca 2014 Napisano 28 Czerwca 2014 Witam serdecznie urzytkowników forum Piszę w sprawie wymieny cześci rowerowych a dokladnie napędu. Kupilem z kilka miesiecy temu zwykly rower gorski MTB ale postanowailem go zmodernizowac troche tak żeby mozna było dobrze jechac na szosie ale tez zeby sprawdzal sie na trudniejszych terenach. Nie mam w ogóle pojęcia jak dobrac czesci tak zeby ze soba wspołpracowały. Zaczałem wyszukiwac piasty do kół, znalazlem ciekawy kopmlet typu NOVATEC D041SB i D042SB kolory XC MTB Enduro AM . Ale do nich potrzbuje conajmnij kasety 8 rzędowej a mam aktualnie 7, przerzutaka firmy Altus i pewnie wiekszośc podzepsołow tej firmy. Korbe mam 48 38 28, ona chyba akurat jest dobra. Potrzebowałbym pomocy w skompletowaniu tylniego napedu. Dobór kasety (najlepiej 8 rzedowa) , przerzutki, zapewne łancucha tez. Chciałbym kupic kasete do 100zl ,przerzutka do 200zl, łanuch to nie wiem do ilu. Ogolnie mniej wiecej sredniej klasy osprzet.
Mod Team Maniak Napisano 28 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.