Obes Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Możliwe. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Obes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ten z centrumrowerowe do splicea pasuje na 100% bo taki miałem. Miałem splice super i hamulec magury na IS. Albo ty coś ściemniasz albo nie masz tego co myślisz ze masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 W tym z CR przy opisie ogólnym pojawia się inne zdjęcie i faktycznie ta wersja może nie pasować (powinna pasować wersja ISO/PM a ta jest tylko z tarczą 203 mm) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pplol112 Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ziomeczki mam kupiony juz w rowerku ten adapter z bikestacji i jest git. Wiec chill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Elo. ja również mam pytanie dotyczące splice comp, a mianowicie, ile oleju wlać do tłumika? I czy dolne lagi zalać motulem 15W czy dać smaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Lejesz 5W do tłumika , od lustra do korony ma być115 - 125 mm powietrza.W dolne lagi po 15ml też 5W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi