Robert93 Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Mam problem z odpowietrzeniem hamulców Avid Elixir 3. Wszystko robię tak jak na filmiku: do momentu przepchnięcia płynu przez układ. Nie mogę przepchnąć płynu od zacisku do klamki (w drugą stronę też nie idzie). Odkręciłem więc przewód od klamki aby zobaczyć czy przewód jest drożny. Okazuje się że przez zacisk oraz przewód można przepchnąć płyn ale już przez klamkę nie chce przejść. Czym to może być spowodowane? Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Robert93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Nie wiem jak mają elixiry, ale Juicy miały tak że trzeba było odpowiednio klamkę ustawić by można było pompować płyn. Film wydaje się być bardzo poprawny, robiłeś wszystko jak na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mongol96 Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Nie odchylaj do końca klamki od kierownicy poprzez regulację. Wkręć z pół obrotu, obrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi