Darek14 Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ponieważ bardzo dobrze jeździ mi się w pedałach MTB Time, do szosówki (będę ją mieć do dwóch tygodni) postanowiłem wybrać również produkt tej firmy. Ponieważ nigdy nie miałem do czynienia z pedałami szosowymi, chciałbym się poradzić, którą serię wybrać: Xpresso czy RXS? A może nie ma to znaczenia i są podobne do siebie? Zależy mi na luzie roboczym - mam problem z kolanami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Forum szosa.org, jest o nich nawet temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dzięki za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 I jeszcze jedno pytanie: czy w butach szosowych jest tak jak w MTB czyli wszystkie pedały pasują do wszystkich butów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.