Shah Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Witam, Jadąc dziś do pracy zauważyłem, że zgubiłem zaślepkę od blokady amortyzatora Reba. Ktoś wie gdzie mogę taką kupić? Na razie zakleiłem to miejsce izolacją żeby się żaden syf tam nie dostał. Jakie są skutki braku tej zaślepki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Może być problem z ta pierdółką ... a skutki, jak sie zabrudzi, zapyli to regulacja mogła by sie zatrzeć i byłby utrudniony dostęp do niej ... w razie kręcenia na siłe mogło by sie rozszczelnić i by zaczęło cieknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shah Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dzięki za zainteresowanie tematem. Moja zaślepka wyglądała tak: Szukałem i znalazłem na amazon.com Gdyby ktoś potrzebował to podaję link: http://www.amazon.com/RockShox-Motion-Non-Remote-Control-Standard/dp/B001CJXBUE/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1403901544&sr=8-7&keywords=motion+control+service+kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi