miecio_biker Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam sa mi potrzebne jakies mocowania do przewodu hydraulicznego do ramy. Dokladnie jest to przewod Shimano. Znalazem w instrukcji Shimano cos takiego : Ludzie pomozcie mam hamulce a nie moge ich zalozyc chce zeby to jakos wygladalo na rowerku . Jak ktos wie gdzie mozna kupic to z gory dzieki. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Eee... na temat tych uchwytów nic ci nie powiem, ale za to jest skuteczna metoda partyzancka: przejść się do Obi albo Castoramy i kupić sobie plastikowe objemki (sprzedawane zwykle po 10-50 szt, zależy od długości) i nimi zamocować przewód - ja tak mam (w ramie miałem tylko uchwyty do tarcz, a używam V-brakeów) i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Tylko jest jedna wada tych obejm. Gdy przewod pracuje, obciera o rame i zdziera lakier. Ale wystarczy ze przykleisz kawałek taśmy izolacyjniej i sprawa załatwiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 wystarczy odrobine pomyslec, dodatkowe mocowania nie sa konieczne, pomysł z tasma izolacyjna i obejmami jest bardzo dobry, co kto woli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miecio_biker Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ja tam wole miec zrobine tak jak ma byc a nie tak na odp.....l Bez obrazy ale lubie jak cos ladnie wyglada. Sa gdzies takie mocowania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.