Skocz do zawartości

[vlepka] forumowa naklejka na rower

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pewnie dlatego, że Reba straciła oryginalne naklejki i ta sama osoba, z tej samej folii, robiła jedne i drugie. ;)

Do kompletu powstał jeszcze...

aty7uqe5.jpg

Napisano

Nie no ten brelok jest kozak.

Nie chodziło mi o tą prostokątną naklejkę z napisen reba bo ona właśnie wygląda jak samoróba, a forumowa wygląda profesjonalnie ;)

Napisano

Wlepki fajne, jestem na TAK. Jednak wydaje mi się żeby miały sens to musi to być szerzej zakrojona akcja, bo jeśli takie naklejki naklei sobie 10-20 osób to za bardzo nie widzę sensu. Co innego jakby każdy z aktywnych i udzielających userów forum miał wlepke (tak jak się to często na forach motoryzacyjnych, np.autokacik.pl).

Napisano

Pewnie dlatego, że Reba straciła oryginalne naklejki i ta sama osoba, z tej samej folii, robiła jedne i drugie. ;)

Do kompletu powstał jeszcze...

aty7uqe5.jpg

Te na rebę pamiętam ale forumowych chyba nie wycinałem?

Napisano

Zaraz coś sklece i wrzucę :)

No to coś dla białych goleni. Wymyśliłem se że będzie kolor złoty, ale zawsze kolor można podmienić. To na czarne też się nada chyba :)

Edit:

Nie no kurde chyba złoty na białym będzie się zlewał ?

Dorzucam jeszcze z czerwonym obrysem.

post-176053-0-16817700-1404039794_thumb.png

post-176053-0-43939200-1404039794_thumb.png

post-176053-0-88671200-1404040629_thumb.png

Napisano

Złoty to bardzo dobry pomysł, ale na tych dołączonych grafikach jest żółty. Na drugiej brakuje czarnego wypełnienia środka zębatki, a na trzeciej czerwona obrysówka zębatki jest brzydka, po za tym - spoko.

Napisano

@nieborak

Jestem niemal pewny, nawet folia jest ta sama. No ale to było tak dawno, że może coś pokręciłem. ;)

No fakt dawno, ale dałbym głowę że jednak nie wycinałem :) szukałem na kompie i nie mam

• Mod Team
Napisano

Jeśli chodzi o mnie jestem za wariantami srebrny + czarny w wersjach duża + mała. Myślę że to uniwersalne połączenie i większość będzie zadowolona. Złoty czy czerwony, są spoko ale walą po oczach, pasują do nielicznych maszyn osobiście chciałbym aby dyskretnie wkomponowało się to w napisy na widelcu/ramie, inaczej jest ryzyko zrobienia cepelii z roweru. Tak więc jeśli to będzie wariant jeden wielu (opłaca się?) to super ale jeśli jako podstawowy to już niekoniecznie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

I co Panowie temat umiera? Mi podoba się ta srebrna, ale bardziej byłbym za motywem z prawego górnego rogu stronki, ew z poprzedniej edycji. Jednak co jak co, ale fr.org kojarzy  się z czerwonymi barwami;)

Napisano

Ja wziąłbym kilka, w tym dwie mniejsze na tylnym widelec by przykryć inny, ale że nie mam pod ręką roweru to na razie nie podam wymiarów. Ile mierzy ta mała?

Napisano

Może warto zrobić jakąś orientacyjną sondę/głosowanie, która da ogólne pojęcie o ilości chętnych na zakup naklejek. Wydaje mi sę że przy takiej ilości użytkowników zebranie 1000 naklejek nie powinno stanowić większego problemu.

Napisano

Temat może się nie rozkręcił, bo nie było żadnych konkretów. Proponuję zaprezentować wzory, rozmiary itd. i myślę, że wtedy zacząć należałoby dyskusję o tym kto jest chętny. Może jakiś konkurs i milion innych pomysłów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...