Darkszczur Napisano 26 Czerwca 2006 Napisano 26 Czerwca 2006 jak w temacie jak myślicie co dałoby sie zrobić z tym świństwem na ramie kocura?? jak patrze na te serduszka to mi żal pośladki ściska
Ulf Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 jak w temacie jak myślicie co dałoby sie zrobić z tym świństwem na ramie kocura?? jak patrze na te serduszka to mi żal pośladki ściska Rozwiązania są różnorakie. Jedne proste drugie nie. Ja bym proponował takie: - zapisz sie na kurs malarstwa (dostępny w prawie każdym domu kultury). Pochodź na niego przez dwa lata, po czym kup areograf i coś na owym koteczku namalowuj Pozdrawiam
QWEY564 Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 kupic taśmę klejącą(taką srebrną szeroką) no i zaklejć to okropieństwo... swoją drogą ciekawe jaki projektant wymyślił cóś takiego...
Darkszczur Napisano 27 Czerwca 2006 Autor Napisano 27 Czerwca 2006 swoją drogą ciekawe jaki projektant wymyślił cóś takiego... nie wiem jaki ale wiem jedno... był gejem a tak na powaznie to ja nie wiem co nimi kierowało jak to tworzyli rama moze jest super ale nie dość że to cr-mo czyli cienka jak moje palce to do tego jeszcze dowalili te serduszka NS to przynajmniej swoją bitch nazwał i jakoś normalnie pomalował a ci odjechańcy z DC stworzyli super ramke a nazwali ja i pomalowali tak ze brak słów a do tego reklamują ją jak... kondona jak zobaczycie jakąś jej reklame na necie to zwróćcie uwagę....
YogiSC Napisano 28 Czerwca 2006 Napisano 28 Czerwca 2006 bo pussy jest dwuznaczne rama specjalnie dostala taki a nie inny design moze sie podobac tym co kumaja o co chodzi albo i nie
Ulf Napisano 28 Czerwca 2006 Napisano 28 Czerwca 2006 bo pussy jest dwuznaczne rama specjalnie dostala taki a nie inny design moze sie podobac tym co kumaja o co chodzi albo i nie No widocznie ktoś nie tu nie rozumie owej dwuznacznosci :glare: Mnie osobiście pomysł takowego nazwania ramki się podoba Żebyśmy się zle nie zrozumieli to, że mnie się podoba nie znaczy, że ma podobać każdemu. A tak na poważnie kup na allegro jakies naklejki 661, foxa, marcocha i zaklej serduszko wraz z napisem Pozdrawiam
Darkszczur Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Napisano 28 Czerwca 2006 bo pussy jest dwuznaczne rama specjalnie dostala taki a nie inny design moze sie podobac tym co kumaja o co chodzi albo i nie kumam o co chodzi ale zupełnie mi sie ten pomysł nie podoba. jak bede na niej jeżdził a ktos kto sie nie zna na rowerach dostanie padaczki ze śmiechu to to nie będzie miłe... wiem ze taka osoba to kompletny laik no ale cóż... A tak na poważnie kup na allegro jakies naklejki 661, foxa, marcocha i zaklej serduszko wraz z napisem fakt... nie pomyslalem o tym..... thx
YogiSC Napisano 28 Czerwca 2006 Napisano 28 Czerwca 2006 jak bede na niej jeżdził a ktos kto sie nie zna na rowerach dostanie padaczki ze śmiechu to to nie będzie miłe... wiem ze taka osoba to kompletny laik no ale cóż... w takim wypadku nalezy dodac "ze na lepsza nie bylo mnie stac" a pod nosem smiac sie z takiego frajera tudziez laika ja osobiscie mam rozowy dzwonek w kwiatki, wyobraz sobie reakcje ludzi... ja to lubie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.