Skocz do zawartości

Trekkingowy - używany do 1500 zł ( wzrost 187 cm, 87 kg )

Barteks77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam szanowni forumowicze.

Po wypadku samochodowym gdzie koleś wjechał mi w zad i po długiej rehabilitacji mój fizjoterapeuta powiedział, że jestem gotowy do wzmacniania mięśni przy pomocy roweru, najlepiej trekkingowego.

Nie ukrywam, że jestem laikiem w tematach rowerowych i totalnie nie znam się w co warto zainwestować.

Na forach przeczytałem, że najlepszy rozmiar ramy dla mojego wzrostu to 23'' i na tym się moja wiedza dotycząca rowerów kończy :)

Mam ograniczony budżet 1500 zł i szukam chetnych do pomocy w znalezieniu na rynku tkz okazji , podobno się takie pokazują...

Pracuje w dużej korporacji produkującej alkohol wysokogatunkowy, zatem z wdzięczności za pomoc oferuje bardzo dobry trunek ( nie mogę napisać jaki bo będzie to krypto-reklama )

Proszę wklejać linki rowerów i propozycję którą wybiorę, nagrodzę :)

Ja znalazłem taki rower, co o nim sądzicie ?

http://allegro.pl/rower-cube-ltd-cls-pro-58-stan-idealny-okazja-foto-i4363398806.html

Z góry dziękuje za pomoc,

Pozdrawiam

Napisano

Na forach przeczytałem, że najlepszy rozmiar ramy dla mojego wzrostu to 23'' i na tym się moja wiedza dotycząca rowerów kończy :

187 i 23" to chyba jednak za dużo 21, od biedy 22"

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...