bacakatowice Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Witajce Wybiera się ktoś z forum na rowerową przygodę ? Mam pytanie czy wersja PRO jest przejezdna dla zwykłego "zjadacza chleba", czy jak sama nazwa wskazuje jest dla bardziej "profesjonalnych rowerzystów" ?? Jestem zapisany na PRO, lecz 4 dni ciężkiego ścigania troszkę mnie przerażają i zastanawiam się nad zmianą na FUN BA to moja pierwsza etapówka w życiu i nie wiem co robić maratony jednodniowe jeżdżę na dystansie MEGA, nie jestem jakimś super wyczynowcem i chciałbym ukończyć etapówkę Proszę o wszystkie opinię i dziękuje
General Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Ja w zeszłym roku przejechałem PRO bez nastawiania się na wynik tylko żeby w limicie się zmieścić. Kryzys miałem 2 dnia, ale już 3 i 4 poszedł bez bólu i lajtowo. Więc jak jeździsz MEGA i w miarę regularnie się ruszasz to dasz radę.
mewek Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Ja też jeżdżę na co dzień mega i również pierwszy raz startuję na etapówce. Damy radę na PRO, a jak nie to będziemy się nawzajem ciągnąć Na FUN byłoby mi szkoda czasu - codziennie tylko po 1,5-2h jeżdżenia, trochę to mało...
adhed Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Ja jadę wersję FUN. Napaliłem się na PRO, ale teraz wiem, że nie dam rady, a na pewno taka jazda nie byłaby dla mnie przyjemnością, bo bym musiał mocno wymęczyć każdy etap i i tak nie wiem, czy bym dojechał do końca w ostatnich dniach. W tym roku jeszcze ani razu nie jechałem MEGA, w sumie tylko 4 starty na wyścigach i były to krótkie dystanse. Wiem, że jak jadę dla mnie za mocnym tempem, to potem pod koniec mocno słabnę Pogoda zapowiada się chyba świetna, kurcze fajnie byłoby pojeździć dłużej na każdym etapie, ale nie wiem czy bym się potem po takim starcie na PRO pozbierał, a sezon jeszcze potrwa dłuuugo :-)
adhed Napisano 7 Lipca 2014 Napisano 7 Lipca 2014 I po Bike Adventure! To była super impreza, trasy świetnie przygotowane, królewski etap w Karkonoszach to czysta definicja MTB. Do tego pogoda dopisała, jeździło się świetnie! Ja jednak pojechałem PRO, na początku żałowałem, ale od drugiego dnia się rozkręciłem i czułem naprawdę dużą frajdę z jazdy. Warto było wystartować
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.