Cresp0 Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Witam. Od pewnego czasu noszę się z zamiarem kupna crossa. Spodobał mi się wspomniany Unibike Viper. Udało mi się wreszcie zebrać potrzebne fundusze, jednak niedługo wyjeżdżam i po 2 tygodniach jeżdzenia czekałoby nas od 6 do 8 miesięcy rozłąki, podczas której byłby sporadycznie użytkowany przez mojego ojca. Mam w związku z tym kilka pytań. Przede wszystkim: 1. Jak myślicie, czy dajmy na to w marcu Viper GTS 2014 na ramie 19" będzie nadal dostępny w sprzedaży? Przy okazji: 2. Czy wersja przyszłosezonowa ma szanse być lepsza lub porównywalna do tegorocznej? Jakie są tendencje w tej kwestii? 3. Czy może lepiej poczekać, bo w przyszłym sezonie za te same pieniądze będzie szansa dorwania czegoś lepszego, lub chociaż wybór będzie większy. Tu także nie wiem jakie są ogólne tendencje, gdyż nie śledzę rynku zbyt długo. Poprostu martwie się, że za te same podzespoły będę musiał dac np. 2400zł. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.