Wnk12 Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Zakupiłem Ramę Dartmoor Primal 2014 rozmiaru M i Rock Shoxa Reba i posiadam obecnie Krossa Hexagona x3 z częściami: Korba: Shimano Deore FC-M552, Manetki: XT SL-M780, Kaseta: SLX CS HG-81 10rz, Łańcuch Shimano SLX CN-HG74, Przerzutka Tył XT RD-M781, Przód, SLX FD-M671 Koła 26" z piastą Shimano M525 6 śrubowa. i mianowicie mam pytanie Bo będę chciał te wszystkie części w/w przełożyć na tą ramę dartmoor. Tylko nie wiem czy to Problem, bo rama z Hexagona miała wszystkie linki (od hamulca i przerzutek) z pancerzem na zewnątrz przemieszczone a tutaj w dartmoor jest wszystko (prawie) w ramie "przewlekane" czy w autoryzowanych sklepach np: Krossa lub authora będą w stanie te wszystkie linki przewlec przez ramę? czy będzie to jakiś problem ? Wiem oczywiście że moje V-brake nadają się do kosza i muszę zakupić hamulce tarczowe
Wnk12 Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Napisano 25 Czerwca 2014 Dzięki za odpowiedz, naprawdę widać że ludzie tutaj są naprawdę pomocni.!!!!
marcin_ostrów Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Skoro w Primalu linki są poprowadzone w środku , to trzeba je teleportować w NASA . Inaczej się nie da
Wnk12 Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Napisano 25 Czerwca 2014 Brawo! Poanych odpowiedzi nie będzie braknąć ale jeżeli się czytać nie potrafi to nie odpowie się na moje pytanie
sephiroot Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Sam dasz radę. Przysiądź i rób aż zrobisz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.