Ziettol Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Witam. Zakupiłem ostatnio licznik ATech F09 i odrazu pojawił sie problem. Otóż liczby praktycznie znikają przy prędkości większej niż 10km/h. Czy to może być problem z baterią? Czy to jakiś inny problem? Z góry dzięki za odpowiedź.
Shootee Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 To jest takie ograniczenie, żebyś bez zastanawiania się wiedział że jedziesz za szybko W Sopocie by ci się przydało. A tak serio zmień baterię, a jak nie pomoże to żadna strata taki licznik
wues67 Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Witam Ja również zakupiłem licznik ATECH F09 i mam pytania: - długość trasy DST nie kasuje mi się i cały czas pokazuje ten sam dystans co licznik całego przebiegu ODO - czy to jest normalne? - gdy prowadzę rower raz mi wskazuje prędkość, a raz nie - wiem, że to jest w granicach 3 - 5 km/h ale jednak jakaś prędkość pozdrawiam wues
Shootee Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Dst się same nie kasuje. A co do prędkości to sprawdź ustawienie magnesu, nie wymagaj od licznika tej klasy chirurgicznej dokładności
BikoBiko Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Nacisnąć i przytrzymać jeden za przycisków najczęściej.
wues67 Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 Witam ponownie. Mam telefon przymocowany obok tego licznika Atech F09, podczas gdy ktoś do mnie dzwoni licznik gaśnie i za chwilkę sam się włącza, ale już zresetowany. Ma ktoś jakiś pomysł?
Shootee Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 Tak, nie wozić telefonu w tym miejscu, włączać tryb samolotowy, wymienić licznik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.