Skocz do zawartości

[Licznik rowerowy] ATech F09 blednie przy +10km/h

Ziettol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Zakupiłem ostatnio licznik ATech F09 i odrazu pojawił sie problem. Otóż liczby praktycznie znikają przy prędkości większej niż 10km/h. Czy to może być problem z baterią? Czy to jakiś inny problem? Z góry dzięki za odpowiedź.

Napisano

To jest takie ograniczenie, żebyś bez zastanawiania się wiedział że jedziesz za szybko :P W Sopocie by ci się przydało. A tak serio zmień baterię, a jak nie pomoże to żadna strata taki licznik :P

Napisano

Witam

Ja również zakupiłem licznik ATECH F09  i mam pytania:

- długość trasy DST nie kasuje mi się i cały czas pokazuje ten sam dystans co licznik całego przebiegu ODO - czy to jest normalne?

- gdy prowadzę rower raz mi wskazuje prędkość, a raz nie - wiem, że to jest w granicach 3 - 5 km/h ale jednak jakaś prędkość

pozdrawiam

wues

Napisano

Dst się same nie kasuje. A co do prędkości to sprawdź ustawienie magnesu, nie wymagaj od licznika tej klasy chirurgicznej dokładności :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam ponownie. Mam telefon przymocowany obok tego licznika Atech F09, podczas gdy ktoś do mnie dzwoni licznik gaśnie i za chwilkę sam się włącza, ale już zresetowany. Ma ktoś jakiś pomysł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...