pietrushkin Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Witam,Na sprzedaż leci rama z roweru Canyon Yellowstone AL 6.9 2013 w rozmiarze L. Była używana przez jakieś 8 m-cy do jazdy rekreacyjnej z zacięciem sportowym (nie jeżdżona w żadnym maratonie). Stan techniczny bardzo dobry, posiada drobne rysy na lakierze od pancerzy i obicia od kamyczków +jedna głębsza rysa na rurze łańcuchowej (foto nr 3). Jest to zeszłoroczny odpowiednik Canyona Grand AL 6.9 z tego roku - posiada tą samą geomterię.. Sprzedaję, ponieważ wymieniłem ją na inną z bardziej sportową geo Rama bez zacisku sztycy, z adapterem pod tarczę 160. Dorzucam stery FSA kulkowe (kulki i wianki całe, niestety z pękniętą bieżnią sterów) i sztycę do wyboru (Canyon Iridium - offset 0, PRO Koryak - offset 17mm lub Ragley Spike - offset 25mm, wszystkie o długości 400mm używane) Zdjęcia: Geometria: Cena 700 zł z przesyłką do drobnej negocjacji
remlik Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Jestem wstępnie zainteresowany, ale ta "głębsza rysa" wygląda jak pęknięcie ? Jaka jest waga tej ramy ?
pietrushkin Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Napisano 24 Czerwca 2014 Ta rysa to zwykła rysa. Podczas jazdy zahaczyłem o coś ostrego nic więcej Waga ramy oscyluje w okolicach 1700-1800g (tak mi się wydaje ). Wg strony rowerowawaga.pl rozmiar M waży 1670g
Mod Team Maniak Napisano 28 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.