Skocz do zawartości

[Rama] Canyon Yellowstone AL 6.9 2013

pietrushkin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Na sprzedaż leci rama z roweru Canyon Yellowstone AL 6.9 2013 w rozmiarze L. Była używana przez jakieś 8 m-cy do jazdy rekreacyjnej z zacięciem sportowym (nie jeżdżona w żadnym maratonie). Stan techniczny bardzo dobry, posiada drobne rysy na lakierze od pancerzy i obicia od kamyczków +jedna głębsza rysa na rurze łańcuchowej (foto nr 3). Jest to zeszłoroczny odpowiednik Canyona Grand AL 6.9 z tego roku - posiada tą samą geomterię.. Sprzedaję, ponieważ wymieniłem ją na inną z bardziej sportową geo :)

Rama bez zacisku sztycy, z adapterem pod tarczę 160. Dorzucam stery FSA kulkowe (kulki i wianki całe, niestety z pękniętą bieżnią sterów) i sztycę do wyboru (Canyon Iridium - offset 0, PRO Koryak - offset 17mm lub Ragley Spike - offset 25mm, wszystkie o długości 400mm używane)

Zdjęcia:

e39c7d69e44b0abcmed.jpg

b14719395a66bc08med.jpg

773683b71221bfe7med.jpg

Geometria:

canyongeo_zps8fbec1c4.jpg

Cena 700 zł z przesyłką do drobnej negocjacji :)

Napisano

Ta rysa to zwykła rysa. Podczas jazdy zahaczyłem o coś ostrego nic więcej :) Waga ramy oscyluje w okolicach 1700-1800g (tak mi się wydaje :P). Wg strony rowerowawaga.pl rozmiar M waży 1670g :)

• Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...