Wojciech08 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Witam, pisałem tu keidy o moich problemach z hamulcami przód: Magura/FBT/Julie a tył: Juicy five i po wielu proóbach jednak poddaje się. Byłem już w serwisie rowerowym, ale ni9e potrafili tego naprawić, dlatego chcę spytać czy jest tu ktos albo znacie kogos, kto zajmuje się hamulcami i oglby mi pomoc. Czy to osoba prywatna czy jakis serwis. Chodzi mi o takie okolice jak: Żmigród, Rawicz Trzebnica, Milicz, Wołów Oborniki Sląskie. Jesli ktos ma namary na kogos to potrafilby je naprawic to bardzo prosze o kontakt. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Napisz do Andrewa może sie by tym zajął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech08 Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 troche daleko :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Nie wiem jak teraz ale bywał we wrocku. Ale nikt inny lepiej jak on ci tego nie zrobi, nawet wysłać jak daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech08 Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 ok w takim razie odezwe sie do niego dzieki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.