Ecia Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Szukajcie, a znajdziecie, zamiast siać panikę. Regulamin dobrze znacie, więc się nie przekomarzać. W jednym masz rację: ten temat na pewno nie znajduje się w koszu. I dla maksymalnego ułatwienia: znajduje się tam, gdzie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość neon80 Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ale jest zamknięty napisałem 2 podobny bo ważną uwagę dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dopisz sobie tę uwagę - jeśli faktycznie okaże się tak ważna, temat pozostanie otwarty. Jeśli nie - i zagrożenie offtopikiem pozostanie tak duże, jak było dotychczas - znów zostanie zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja zamknąłęm , bo brakowało mi do kompletu pytanie czy wolne leżenie na lewym boku wpływa na formę ludzie nie róbcie sobie jaj mamy poczucie humoru , ale czasami to ręce opadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Tak przy okazji... Ktoś zamknął temat o moim siodle od pana Gołucha: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...arbon&st=20 Mogę prosić o otwarcie? Chcę napisać jak się zakończyła ta sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja zamknąłęm , bo brakowało mi do kompletu pytanie czy wolne leżenie na lewym boku wpływa na formę ludzie nie róbcie sobie jaj mamy poczucie humoru , ale czasami to ręce opadają I ja mam identyczne zdanie - to nie miejsce na takie delikatnie mówiąc dyrdymały. Toosh - temat otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość neon80 Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 I znowu mój temat wyparował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Wyczyszczone. Jeśli ktoś tam (czyli np. Boss) nadal ma jakieś personalne uwagi - jak sam słusznie zauważył, na PW. Kolegę chodziarza też zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.