nurria Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Witajcie, bardzo proszę Was o informację jaki rower tej firmy polecilibyście a jaki na pewno odradzacie? Interesują mnie modele trekkingowe-damskie http://www.kross.pl/pl/rowery/turystyczne. Dodam że nie mam żadnego doświadczenia jeśli o chodzi o rowery. Podobają mi się modele firmy Kross i chciałabym wybrać rower dokładnie tej firmy, tylko niestety nie wiem który się nadaje. Z góry dziękuję za pomoc.
Mod Team Puklus Napisano 24 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 24 Czerwca 2014 Na wstępie zalecam przypomnienie regulaminu, zwłaszcza pkt 2 podpunktu b. Następnie napisz coś o sobie, ile masz wzrostu, ile ważysz i takie podstawowe informacje, gdzie będziesz chciała nim jeździć i jak go używać, a na pewno coś się dobierze.
nurria Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Napisano 24 Czerwca 2014 Zależy mi na rowerze na którym mogłabym dojeżdżać do pracy (ścieżką rowerową) a także wykorzystać go do małych wypraw rowerowych. Mój wzrost to 172 cm, waga 55 kg. Proszę o porównanie poszczególnych modeli, czy warto dopłacić więcej i kupić droższy model czy również te tańsze mają dobre parametry i nie ma sensu wyrzucać pieniędzy w błoto.
mklos1 Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 A ile ewentualnie możesz wyrzucić? Trans Alp będzie wystarczający. Jaki dzienny dystans?
nurria Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Napisano 25 Czerwca 2014 Dzienny dystans to kilka km. Zastanawiam się nad Kross Trans Sander i Trans Alp. Proszę Was o poradę czym różnią się te rowery
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.