Skocz do zawartości

[Rower] trekkingowy Krossa dla kobiety.

nurria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

bardzo proszę Was o informację jaki rower tej firmy polecilibyście a jaki na pewno odradzacie? Interesują mnie modele trekkingowe-damskie http://www.kross.pl/pl/rowery/turystyczne. Dodam że nie mam żadnego doświadczenia jeśli o chodzi o rowery. Podobają mi się modele firmy Kross i chciałabym wybrać rower dokładnie tej firmy, tylko niestety nie wiem który się nadaje. Z góry dziękuję za pomoc.

• Mod Team
Napisano

Na wstępie zalecam przypomnienie regulaminu, zwłaszcza pkt 2 podpunktu b. Następnie napisz coś o sobie, ile masz wzrostu, ile ważysz i takie podstawowe informacje, gdzie będziesz chciała nim jeździć i jak go używać, a na pewno coś się dobierze.

Napisano

Zależy mi na rowerze na którym mogłabym dojeżdżać do pracy (ścieżką rowerową) a także wykorzystać go do małych wypraw rowerowych. Mój wzrost to 172 cm, waga 55 kg. Proszę o porównanie poszczególnych modeli, czy warto dopłacić więcej i kupić droższy model czy również te tańsze mają dobre parametry i nie ma sensu wyrzucać pieniędzy w błoto.

Napisano

Dzienny dystans to kilka km. Zastanawiam się nad Kross Trans Sander i Trans Alp. Proszę Was o poradę czym różnią się te rowery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...