qwas Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witam, Chciałbym kupić rower szosowy do 3500pln z butami i pedałami spd (raczej mtb).Sklepy przeważnie dają rabat 10% wartości roweru więc buty będą w cenie. Potrzebuję roweru do amatorskiej jazdy bez wyścigów, pozycja powinna być wyśrodkowana między wygodą a osiągami. Kilka razy w miesiącu wybieram się w jednodniową trasę ok.150-200km. Aktualnie na rowerze typu cross miesięcznie pokonuje ok 1500km. Z tego co wyczytałem dobrze by było, gdyby nowy rower miał karbonowy widelec, grupę min. sora a jego waga oscylowała w okolicach 9kg. W tej cenie najlepsze propozycje według mnie to Giant Defy 3 i Focus Culebro 3.0. Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru roweru i rozmiaru. Mam 188cm wzrostu przekrok 88cm. W załączniku przesyłam tabelki fit kalkulatora ze strony www.competitivecyclist.com. Jak ktoś ma jakieś inne propozycje proszę śmiało pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.