Skocz do zawartości

[Licznik] Kellys Ride 2 k 16 F - opinie

fragi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja posiadam ten:

http://allegro.pl/licznik-kellys-kcc-13-funkcji-2012-wysylka-0zl-i4332682935.html

Chyba to samo tylko 13 funkcji. Przejechałem na nim na razie tylko 300km. Ale mam pare uwag.

"Zobrazowanie przyspieszenia"- w czasie jazdy w ogóle tego nie widać, wiec funkcja bez użyteczna. Brak zapamiętywania czasu całkowitego. Jest tylko czas wycieczki, który zeruje się razem z wyzerowaniem dystansu wycieczki. Brak możliwości zamontowania na mostku.

Z plusów. Można samemu wpisać dystans całkowity(np po wymianie baterii). Póki co tyle. W deszcze jeszcze nie jechałem, wiec nie wiem jak sobie radzi.

Napisano

Szkoda że tego czasu nie zapamiętuje. Poczekam jeszcze trochę na opinie, może ktoś ma ten o którym pisałem.

A właśnie, unikać systemu mocowania CLICK ?

Wiem że kolega kiedyś miał taki na swoim MTB i w pewnej chwili licznik wyskoczył mu z mocowania. A później jak sie okazało, coś tam w mocowaniu pękło.

Napisano

Ze względu na rodzaj mocowanie odrzuciłem licznik Kellys, i zakupiłem na allegro Sigma 8.12. Sigma 10zł drożej mnie wyniosła i ma tylko 8 funkcji. Oby było warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...