Zemsta Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witam Potrzebuje pomocy w dobraniu roweru 27,5.Nie chcąc wkurzyć połowicy zakupem drogiego roweru,jestem zmuszony zakupić nowy rower do max 2000zł +/- 300zł. nie ukrywam,ze w ciągu najbliższego roku w zamierzam doinwestować w niego pare tysięcy ,czego oczy nie widzą,tego sercu nie zal Głównie chodzi mi o rozwojową rame. dodam moje parametry 183cm, 88kg. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Za cenę 2000 zł nie kupisz całego roweru z rozwojową ramą, w którą warto byłoby dopakowac pare tys. Owszem, czasami takie rowery się zdarzają, mają niezłe ramy i badziewiasty osprzęt, ale chyba trudno będzie coś takiego wyszukać dla 650B. No najlep-iej jdnak byłoby wkurzyć połowicę i wydac więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zemsta Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Postaram się zbałamucić połowice na zakup droższego roweru,z tym ze nie wiem z jakim skutkiem.A może mógłbyś doradzić jaki gotowiec jako minimum wart do rozbudowy ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 a jakbys sam zlozyl rowerek kupujac "rozwojowa rame" i do tego badziewiasty osprzet? kombinatorstwo, wiem.a co do polecenia 27,5 to moze byc ciezko o wyczerpujace informacje/opinie bo to dosyc nowy patent, gdybys o 26 pytal to pewnie juz bys mial kilkanascie propozycji co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Budżet niewielki, ale zerknij na Northtec Gravity 27,5˝ DR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.