Skocz do zawartości

Poszukuję ramy 19"/21" o geometrii fr/ enduro

kamikadze2014

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam!

Jak w temacie- szukam dosc sporej ramy o geo mniej wiecej enduro lub coś w tym stylu :) bardzo przyjemnie jezdzi mi się w takiej pozycji a rower generalnie służyć ma do asfaltu i czasem przeskoku na bezdroże (ale bez szaleństw). Szukałem ostatnio pośród Kross sign'ów ale wszystkie są mega małe jak na moj wzrost (188cm) a tak jak napisałem- chciałbym by był on uniwersalny więc sztyca z siodełkiem obowiązkowo wyciągnieta do góry. 

Jakie firmy byście polecili by w miare tanio wyciągnąć coś o takich rozmiarach? Zależy mi na takiej geometrii i niespecjalnie wysokiej cenie bo służyć ma głównie do lekkiej jazdy na różniastym terenie. Dla przykładu podam wspomniany wczesniej kross sign, sign krosser, dartmoor- cos co bedzie wieksze niz 17" :) 

proszę  o pomoc.

pozdrawiam

Napisano

dziekówa- wszystko gra gdyby nie cena ;)

na moją amatorską przygode to mysle ze w tej cenie złożyłbym taką maszynę że mucha nie siada- powtarzam że jak na moje wymagania ;)

szukam czegos znaaacznie tanszego

• Mod Team
Napisano

No niestety, ale z ramami FS to jest tak ze ciężko kupić coś ze średniej półki, z jednej strony masz tanie złomki, a porządne sprzęty zaczynają się od tego tysiaka z wielką biedą. Także jak chcesz tanio to HT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...