Hanzo Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Cześć. Czy ktoś z Warszawy lub niezbyt dalekich okolic ma namiar na zakład dorabiający sprężyny? W Nixonie pękła mi sprężyna a w związku z tym, że jest to już wiekowy amortyzator dostępność części jest słaba. Chyba jedynym wyjściem jest poszukanie miejsca w którym podejmą się czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 http://www.sprezynyzywocki.pl/oferta.html zapytaj tu Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Panie, to już sam znalazłem, pytałem o miejsca sprawdzone ew. takie gdzie pracuje ktoś znajomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.